- název postavy: Zbynda
- class: Warrior (Fury main)
- Váš věk, jméno, příp. foto: 21, Zbyněk Hába,
- Armory:
http://armory.hellground.net/character- ... d&n=Zbynda + slusny tank eq ZA/BOJ
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: poctivě vyexpená, hrál jsem warlocka mága priesta i warriora na mystiqu, war mě baví nejvíc jako dps, v tankování teprve zacinam, ale docela mi to jde
- předchozí guildy a proč jste odešli: VII Legion -> neschopnost lidí, afkování na raidu, Bohemia Empire -> nesložení raidů
- proč chcete jít k nám: Chci si zaraidovat s fajn lidma, bohemka se rozpada a vase guilda mi prijde jako nejlepsi cz/sk na serveru
- alti 70 lvl: zatím ne
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): na mystiqu odchozené vše po brutalluse (mage Spálenej horda guilda: Automatizovaní dobrmani)
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?): vyhovuje perfektne
- něco o sobě: Je mi 21 let, studuji anglictinu s pedagogikou na univezite v Pardubicich, tbc jsem hraval jeste na mystiqu pred nekolika lety, pak prisel wotlk a prestalo me to nejak bavit. Zacal jsem lolko a to uz jedu od 1. sezony 3x challenger + nekolik vyhranych turnaju. Zase jsem se vratil k wowku na tbc a chci si poradne zaraidovat s rozumnyma a pohodovyma lidma.
- Vaše oblíbené pivo: Svijany 11