- název postavy: Amnezia
- class: rogue
- Váš věk, jméno, příp. foto: 31let,Lukáš.
- Armory:
http://armory.hellground.net/character- ... &n=Amnezia- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu:na alli straně jsem vyexpil enha shamu kterého jsem vytradoval na hordu za tento charakter.hraji od vanilly,nikdy jsem nehrál další patche za TBC.
- předchozí guildy a proč jste odešli:nějaký ruský server kde mě zlákal spolupracovník.Bohužel ambice guildy na t5 progress není nic pro mě

Na Hellground jsem přišel zcela sám,bývalí spoluhráči pokračují na offi nejnovějšíma datadickama.Už ani nevím které to jsou...
- proč chcete jít k nám:Napsal mi nějaký fajn člověk že je možnost nabrat nějaké nové lidi.Se svými letitými zkušenostmi vím že class rogue je v raidu ten nejméně potřebný ale jde mi hlavně o zábavu s přátely než sbírání lootu.Chtěl bych se taky přiučit novým taktikám v SWP pokud se tam někdy dostanu.Chtěl bych k FF protože chci najít fajn lidi se kterýma si můžu zahrát svou oblíbenou hru a vypnout realitu.
- alti 70 lvl:nemám
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy):BT si pamatuju jak svoje boty,byl jsem tam nesčetněkrát.V SWP do kterého se stejně nedostanu jsem se nikdy nedostal za Felmysta.
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?):vyhovuje,tenhle čas se raiduje od nepaměti

- něco o sobě:To že se jmenuji Lukáš a je mi 31 let už jsem psal výše.Jsem z Rožnova pod Radhoštěm.Mezi mé záliby patří moje rodina (mám dvouletého synka) a nějakou ženu.Dále rád zajdu do hospody ale na to už není moc čas tak raději zasednu k pc a odreaguju se u něčeho.
- Vaše oblíbené pivo: Radegast,Plzeň,Staropramen,Budvar,Svijany,Polička,Rožnovský pivovar.Vlastně asi všechno pivo