Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 9:51:36

Všechny časy jsou v UTC

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nábor
PříspěvekNapsal: sob 14. kvě 2016 20:00:39 
- název postavy: Amnezia

- class: rogue

- Váš věk, jméno, příp. foto: 31let,Lukáš.

- Armory: http://armory.hellground.net/character- ... &n=Amnezia

- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu:na alli straně jsem vyexpil enha shamu kterého jsem vytradoval na hordu za tento charakter.hraji od vanilly,nikdy jsem nehrál další patche za TBC.

- předchozí guildy a proč jste odešli:nějaký ruský server kde mě zlákal spolupracovník.Bohužel ambice guildy na t5 progress není nic pro mě :-( Na Hellground jsem přišel zcela sám,bývalí spoluhráči pokračují na offi nejnovějšíma datadickama.Už ani nevím které to jsou...

- proč chcete jít k nám:Napsal mi nějaký fajn člověk že je možnost nabrat nějaké nové lidi.Se svými letitými zkušenostmi vím že class rogue je v raidu ten nejméně potřebný ale jde mi hlavně o zábavu s přátely než sbírání lootu.Chtěl bych se taky přiučit novým taktikám v SWP pokud se tam někdy dostanu.Chtěl bych k FF protože chci najít fajn lidi se kterýma si můžu zahrát svou oblíbenou hru a vypnout realitu.

- alti 70 lvl:nemám

- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy):BT si pamatuju jak svoje boty,byl jsem tam nesčetněkrát.V SWP do kterého se stejně nedostanu jsem se nikdy nedostal za Felmysta.

- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?):vyhovuje,tenhle čas se raiduje od nepaměti :-)

- něco o sobě:To že se jmenuji Lukáš a je mi 31 let už jsem psal výše.Jsem z Rožnova pod Radhoštěm.Mezi mé záliby patří moje rodina (mám dvouletého synka) a nějakou ženu.Dále rád zajdu do hospody ale na to už není moc čas tak raději zasednu k pc a odreaguju se u něčeho.

- Vaše oblíbené pivo: Radegast,Plzeň,Staropramen,Budvar,Svijany,Polička,Rožnovský pivovar.Vlastně asi všechno pivo :-)

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nábor
PříspěvekNapsal: pon 16. kvě 2016 7:43:46 

Je to ťažké, lebo jednu aktívnu roguňu máme a druhá bude skoro vždy na lavičke. Pravda je, že teraz mnohým ľuďom - aj mne nevychádza čas na raidy a tak je miesto a z toho hľadiska by som bol aj PRE, lebo eq tam je na swp v podstate takže by sa to dalo.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 16. kvě 2016 12:34:40 

PRO

roguna je tu jenom Goldar a když vypadne (se často nestává) tak pak neni žádná :D a na Muru se 2 pořádný melee groupy budou hodit.

Navíc teď bude každej hráč dobrej, začnou dovolený prázdniny pro někoho atd.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 16. kvě 2016 17:44:04 

přihláška hezká. Přijdeš mi v pohodě. Roguna sice není uplně nutně potřeba, ale pokud se prostě chceš podílet na raidech tak co by ne... PRO

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 16. kvě 2016 20:42:19 
Administrátor

Prihlaska je dobra, to je fakt, ale otazka je, co s dalsim roguem :) My ted uvidime ve stredu, jak se slozi raid, co bude chybet nebo prebyvat.. pak dam vedet kdyztak ;) Nebo se muzeme spojit ve hre

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 16. kvě 2016 22:14:12 

já jsem pro když si pokecáš Rajtyho :D

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 17. kvě 2016 5:58:32 

Jedina roguna v guilde je Goldar (kterej je online na 95% raidu) , ale ja jsem 100% Pro . Kdyz boudou mit roguny dobrou partu muzou jit oba.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 17. kvě 2016 9:28:50 
Díky lidí,ještě jednou připomínám že mi lávka nevadi. Došel bych třebas před raidem a pokud bude main rogue schopen samozřejmě se cpát nebudu :-) V některých raidech koncept dvou rogun nevadí,nahrazovali jsme rogunou např warra když chyběl,to záleží na RL ale :-) Jak vidět ještě by jsem mi v BT pár věcí hodilo než skočim do SWP.Ramena jsou tragédie.
Mmj ve hře si teď nepokecame.Odpykávám si 4 týdenní ban.První v životě asi.Nějaký Koostosh měl své dny.Dopadl jsem ještě dobře původně to byl permanent :-D

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC