Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 17:39:03

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přihláška - Mage
PříspěvekNapsal: ned 08. kvě 2016 15:54:15 

- název postavy:
Imortallis

- class:
Fire Mage (T5+)

- Váš věk, jméno, příp. foto:
Tomáš Vrla - 21 let
https://www.facebook.com/tomas.vrlovic

- Armory
http://armory.hellground.net/character- ... Imortallis

- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu:
Postava je moje vyexpená a celkově za mága hraju něco kolem osmi let, takže zkušenosti mám celkem velké

- předchozí guildy a proč jste odešli
Redemption of the Fallen - Guilda byla výborná, ale zničehonic se nějak lidi přestávali logovat, až se guilda skoro rozpadla. Teď se tam nesloží vůbec nic.

- proč chcete jít k nám:
Protože hledám nějakou guildu, kde se něco chodí a upřednostňuju CZ/SK guildu. Navíc se týče této guildy, jste nejlepší česká horďácká guilda. Svou classu umím hrát a chci někam zapadnout.

- alti 70 lvl:
Nemám žádné alty, věnuju se čistě jen mágovi

- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy):
Raidy mám všechny zmáknuté až do Illidana, toho jsem nikdy na žádném serveru nesložil. Tím pádem ani SWP jsem nikdy nešel, ale konečně bych si ho rád zašel a mrknul se tam.

- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?):
Jelikož mám dvousměnnou práci, takže většinou se z odpolední vracím kolem 20:30, a mám to každý týden na střídačku, ale jinak ten raid time mi vyhovuje. V minulé guildě jsme to měli stejné.

- něco o sobě:
Milovník rockové a metalové hudby starší i novodobé. Pohodový týpek dá se říct, který je na Wowku hodně často.

- Vaše oblíbené pivo:
Kozel 11°

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Přihláška - Mage
PříspěvekNapsal: ned 08. kvě 2016 20:55:59 

Ahoj Tomáši, momentálně máme mágů dost, takže já jsem proti

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 09. kvě 2016 15:47:07 

Ohledne magu je situace takova ze jsou 3 aktivni. Na kazdy raid se slouzou, tak ze aspon 2 jsou online. I kdyz posledni dobou je nas online cim dal min. Podle me shoda nahod (zkouskove, ms v hokeji, maturity, pekny pocasi, atd) Kdyby jsme te nabrali tak do BT se dostanes ale SWP je bez sance (prozatim).

+ muzes doplnit raid (sam jsi psal ze budes online tak pul na pul)

- mage
- neznalost taktik (nabralo se vic lidi kterym se taktika vysvetluje, tak + 1 clovek neni tak hrozny)

Pokud ti nebude vadit lavka (zezacatku urcite), tak ja jsem PRO

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 14. kvě 2016 17:24:43 
Jsem z Redemption of the Fallen, zde dotyčného znám už velice dlouhou dobu, dokonce už z naší guildy z twinu.

Je to největší svi**, jakou jsem kdy poznal, a to jsem jich nepoznal zrovna nejméně, aby dosáhl toho co chce, bude ze sebe dělat nejhodnějšího,. bude vlézt do prdele lidem, u tkerých si potřebuje šplhnout, kdo se mu nehodí, dokáže si na něj vymyslet neskutečný lži, jednou vás pomluví, podruhý vám leze do zadku, zrovna tak, jak se mu to hodí...

Zkrátka a jednoduše, je to člověk, kterej dokáže jít přes mrtvoly, dokáže dělat obrovský sviňárny a podrazy.

A to vše jen proto, že v RL je neúspěšnej, a na WoW si léčí svoje neúspěchy, na wow je to ale největší pán, a bacha těm, kdo si myslí něco jiného. Mít v guildě někoho takového nechcete... To mi věřte, nám trvalo dlouhou dobu, než jsme ho prokoukli.

Pokud mi nevěříte poptejte se pár lidí u nás v guildě, nebo v bohemia empire, tam s ním mají také svoje zkušenosti...

Přeberte si to jak chcete :)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 23. kvě 2016 12:23:13 
Administrátor

No nevím, čemu věřit, ale to je teď vedlejší.. situace se u nás změnila a lidí je teď dost, mágů též - máme teď myslím dokonce 4-5 aktivních, co se musí střídat, takže to musíme uzavřít bohužel jako nepřijat, hodně štěstí

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC