Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 12:05:23

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prihláška Spirit Priest
PříspěvekNapsal: čtv 22. zář 2016 6:55:40 
Název postavy:
Hubiona
Class:
Priest, Spirit build hrám najradšej, kedže COH je príliš nudné a Spiritu sa poteší každé spellko/healer.
Váš věk, jméno, příp. foto:
Mám 25 rokov a volám sa Tomáš
Armory:
V čase písania prihlášky mi nejak armory nešli, tak no, bohužiaľ skúste si to nájsť sami :/ Ale je to zatiaľ v stave T5 +/-
Koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu:
Postavu som si sám vyexpil tak mesiac dozadu. Celkovo Priesta hrám ako svojho maina nejakých 7+ rokov a mám s ním prejdené všetko na TBC za spirita/shp/coh. Už ma nemá veľmi čo prekvapiť, ale človek sa učí celý život.
Předchozí guildy a proč jste odešli:
Ešte stále som v Guilde Redemption of the Fallen a o prechode k Vám rozmýšľam odkedy mi tento nápad vnúkol Astraia a dokopal ma k tomu aby som skúsil podať prihlášku. U RoF som aktívny healer v raidoch a pomáham GuMku so skládanim a chvíľkami s leadrovaním, lenže problém je ten, že táto guilda nemá potenciál na to sa dostať najskôr ani ku killu Ilidana. 15 ľudí v raide proste nepotiahne za ostatných na takom bossovi.
Proč chcete jít k nám:
Dôvod je ten, že rád by som sa na tomto serveri pozrel na KJ ( aj keď je bugged a príliš ľahký ) ale je to mojím cieľom, kedže na Twinstare ( tam som hral naposledy a to s guildou Betrayed a predtým s Dragons ) sme sa dostali iba na 92% ( orby boli zabugované a developing nefunkčný ) a Vy ste jediná CZ/SK guilda čo chodí SWP tuna.
Alti 70 lvl:
Mám zatiaľ jediného alta, je to druid Petrík. Plán je z neho urobiť tanka aby som si mohol behať HC a časom ak bude eq tak pomohol s čím bude treba a aj inak využil tú postavu.
Zkušenosti s WoW (hlavně s raidy):
Čo sa týka skúsenosti, wowko hrám už od Vanilly a na TBC nemám dung ktorý by som nebol ako heal/tank/meelko/spellko/raid leader. Ešte za čias mystiq.org som odprogressoval celé SWP a guildou Warriors of Alliance ( prvý kill u Alliancie sme dali a to ešte v čase keď firebloomy neboli fixnuté a bolo ich vždy 5 nie 1-5 ) a potom to farmil necelé 2 roky. Trom guildám som s kamarátom pomohol ako Raid Leader sa dostať od Ilidana až po kill KJ
Celkoho som tam hral v guildách: Happy three Friends, Warriors of Alliance, Guardians of Eternity, Defenders of Alliance, Amanare ( tie stoja za zmienku, s nimi som dával SWP )
Odkaz na fotku postavy čo som tam mal ako maina.
Do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?):
Cez bežné dni pracujem od siedmej rána do piatej/šiestej večer ( nemám fixný pracovný čas ) takže od siedmej to skoro vždy stíham a do desiatej je v pohode čas. Tak či onak som tu každý deň do polnoci. Počas víkenov zvyknem zabehnúť niekam vonku ale nedele by mali byť v pohode.
Něco o sobě:
No som obyčajný chlapec ktorý sa snaží predierať životom pracujúceho a nejak sa mu nedarí vyhrať športku. Vo voľnom čase hrám nejakú tú hru alebo pobehujem niekde vonku. Nič nezvyčajné nehľadajte :D
Vaše oblíbené pivo:
Kedže kamarát má u nás v meste vlastný pivovar, tak je to jeho pivo :D Presnejšie 14 putňový Wittbier mi najviac chutí.

P.S.
Nerád pálim mosty a neviem vopred povedať či si ma aj po možnom prijatí obľúbite, tak osobne by som navrhoval pri pozitívnom výslednu následovné. Zabehnúť s Vami tak 2-3 raidy ( bez nároku na loot a dkp alebo ep, neviem ako fungujete ) aby ste Vy videli čo som zač a ja si obkukal Vás a až podľa toho urobiť obojstranný definitívny výsledok.

Vopred ďakujem za prečítanie a ďakujem za každú reakciu.

S pozdravom
Hubicak

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prihláška Spirit Priest
PříspěvekNapsal: čtv 22. zář 2016 9:56:49 

Jeden priest se zkušenostmi by se myslím neztratil, ale to nechám ještě na ostatních, jelikož teď přesně nevím jak na tom s priesty jsme. V každém případě je mi sympatické že si chceš dát něco jako "období na zkoušku" aby jsme ty i my viděli jestli to půjde nebo nepůjde. Zkušenosti s TBC a svojí classou máš. Pokud není priestů dost, tak za mě PRO. Nefunguje mi teď Armory, tak bych se ještě rád podíval na equip. V každém případě pro nás nemá smysl brát T4 apod.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 22. zář 2016 10:46:33 
Tak skúsim ten eq opísať. Píšem to na mobile v práci tak pardon za chyby.
Hlava t6, neck Z isle za repku, ramená t5, back modrý ( má Intel spirit mp5 ) roba za bojky, wrist Z SH, ruky Z KZ, opasok belt of the long road, legy t5 ( pár bojek A vymením ), boty za bojky, finger Hyjal a KZ repka, trinkety z botaniky a BM, wepka z KZ, offhanda za bojky, wanda z swp trashu. Všetko má enchanty a gemy až na enchante na botach.
Heal bonus 1950 +/- A regen 688 unbuff. Full buffed 2100+ hb a 1000+ regen.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 22. zář 2016 11:28:44 

Zdar, tak za mě pro.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 22. zář 2016 13:05:46 

Zdravím, já jsem jednoznačně pro momentálně máme jen jednoho priesta aktivního

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 22. zář 2016 13:29:35 

Za mě zatim "NEUTRAL"

EQ do swp moc neni a my potřebujem posilu hlavně tam. Teď maj přihlášku 3 priesti (coh, shp) tak uvidíme jak se rozhodnem.

Spirit priest je sice support pro celej raid, ale s coh se to nedá srovnávat co do healu. Stejně tak může buffovat před dungem ;)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 22. zář 2016 14:03:28 
Dovolím si oponovať na to porovnanie s coh. So spiritom na Felmystke dokážem prehealovat coh, čo by aj potvrdili ľudia z insomnie. Ale chápem taký názor ak si doteraz kvalitného spirit priesta nezažil.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 22. zář 2016 14:06:50 

To možná na MQ, ale tohle je Hellground a tady COH nepřehealuješ. Felma tu je jiná než na MQ. Spirit je celkem fajn, kvuli buffu, ale počítej s tím že budeš čas od času nejspíš poslán i do COH, protože jsou bosové kde se prostě vyplatí jet víc plošný heal a v tom spirit uplně nevyniká. Každopádně si napiš o inv jsem online.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 22. zář 2016 17:00:52 

Tak jako k eredarkám se třeba ve spiritu nedostaneš nikdy :D :D a Felma na Mq a tady ja jak nebe a dudy

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC