Zdravím guildu Four Feathers
- název postavy: Drevacka
- class: Druid
- Váš věk, jméno, příp. foto: 23let, jmenuju se Jakub
- Armory:
http://armory.hellground.net/character- ... n=Drevacka- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Mnou zalozena a vyexpena, zkusenosti mam za vsechny spece nejvic resto/feral ale vzdy je co zlepsovat.
- předchozí guildy a proč jste odešli: Redemption, duvod odchodu je ze progres sel spise dozadu.
- proč chcete jít k nám: Rad bych byl napomocen v raidovanim a samozrejme bych chtel projit i jine instance nez t5.
- alti 70 lvl: Hunter (nick Rulbag) eq rare/t4
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): S raidy mam celkem dost zkusenosti tu na Hellgroundu jsem byl zatim jen t5 raidy, hyjal a BT po tretiho bosse. Vsechny taktiky znam. Jinak na Mystiku jsem chodil full hyjal i BT a zacinali jsme s prvnim bossem v SWP.
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?): Raidovat mohu do kolika chci, raid time me vyhovuje pripadne by nebyl problem se prizpusobit. Mohu hrat i z prace takze na wow travim dost casu.
- něco o sobě: Jak uz jsem zminil nahore jmenuju se Jakub, pracuju jako skladnik a zaroven ostraha v soukromem prodejnim skladu pobliz domova. Moc zalib nemam ale bud cvicim svoji triletou fenku nemeckeho ovcaka nebo zajdu s kamaradama na pivko, zbytek casu prace a v praci wow

.
- Vaše oblíbené pivo: Krakonoš