Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 7:10:29

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: přihláška
PříspěvekNapsal: ned 11. pro 2016 19:04:30 
postava main : kaktusak(bala druid) off spec resto
Alt : Prot pala (T6,T5) , off (holy,retry)

Zkušenosti s Bala druidem mam 3roky . Odchozené mám BT , Hyjal(jen u BT potřeba maličko oprašit taktiky).

Schaním guildu s dobrým kolektivewm co hned po prvnim wipe všecko nevzdá a nezačne se hádat , ato je také duvis mého přestupu
Díky
S pozdravem David Pobucký

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: přihláška
PříspěvekNapsal: pon 12. pro 2016 16:48:17 

No Kaktus , ty si nebol osobne osloveny ohladom prestupu z RotF do FF, ako ostatni.
To,ze mas T5/T6 protadina si nam v starej Guilde nikdy nespominal a zrazu bum.Aj ked sme nemali tankov a balancakov plnu prdel,nepovedal si ani slovo.Navyse si ma dost nahneval tym gestom,ked leavovali ludia z guildy a ty si na to reagoval len vysmechom.Za dalsie balancakov tu je asi dost,restakov tiez.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 12. pro 2016 16:56:43 

Prihláška nieje ani podľa vzoru jedna vec.
Druhá, bala a protpalu máme momentálne dostatok tak by som to ani ďalej nerozoberal.
PROTI

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 13. pro 2016 9:19:27 
Hornicek píše:
No Kaktus , ty si nebol osobne osloveny ohladom prestupu z RotF do FF, ako ostatni.
To,ze mas T5/T6 protadina si nam v starej Guilde nikdy nespominal a zrazu bum.Aj ked sme nemali tankov a balancakov plnu prdel,nepovedal si ani slovo.Navyse si ma dost nahneval tym gestom,ked leavovali ludia z guildy a ty si na to reagoval len vysmechom.Za dalsie balancakov tu je asi dost,restakov tiez.

Hornicek ? really? by mě zajímalo jakým stylem jsem se vysmál , to by mě fakt zajímalo pouč mě? Neslyšel jsem žadné hlasite haha hahah . To ti ruplo v bedně nebo co a za další po každe jak někdo shaněl tanka na 5 men tak jsem se mu ozval na Za jsem nabizel tanka , dokonce i na raidech jsem se zminoval. Tak bud si vyčisti uši nebo si zajdi k psychoušovi že slyšíš hlasy, protože mě nebudeš osočovat za něco co jsem v životě nespáchal a jako jediny z Vás hvězd jsem pořad u redemptionu. Ja guildu nerozhadal a že jsem tu ted nebylto jsem se omloiuval že toho mám dost. Tak si to porovněj v hlavě a na mě se s prominutim vyser.
Děkuji a omoouvam se spam , ale tohle mě docela nasralo .
S pozdravem Pobucky

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 18. pro 2016 17:43:52 

Rad by som sa Kaktusakovi verejne ospravedlnil.Sice som fakt nevedel o tom,ze mas protu (ja som o nom nepocul a to ze si tankol niekomu HC ma nezaujima,ked sme nemali protu na 25-ky obcas).Ale spat k tebe.Sorry clovece,nechcel som ti ukrivdit.Zmylil som si ta s niekym druhym.Este raz sa ospravedlnujem.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 18. pro 2016 22:05:18 

až bude přihláška napsaná jak má bejt tak jí budu číst ..

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC