Název postavy: Petrik
Class: Feral druid, tank s fire resistom aj cat dmg
Váš věk, jméno, příp. foto:Volám sa Peter a mám 25 rokov
Armory:Odkaz na armoryKoupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu:Postavu mi vyexpil aj naeqipoval Hubičák. Skúsenosti s druidom mám z Mystiq.org dostatočné. S viacerými guildami som odprogressoval KJ a potom ho farmil. U druida ovládam všetky PVe spece a skúsenosti mám z obdobia nejakých 7 rokov.
Předchozí guildy a proč jste odešli:Predchádzajúce guildy v podstate žiadne kedže som tuna nový.
Proč chcete jít k nám:Chcem ísť k Vám, pretože u Vás mám kamaráta Hubičáka ktorého osobne poznám už od detstva a hráme túto hru vždy spolu. Od neho som sa dopočul že ste fajn kolektív a viete sem tam aký ten spell použiť.
Alti 70 lvl:Alta mám Badtrue, je to resto druid ... tá postava bola vymenená za alíckeho gnoma locka za ktorého som určité obdobie hral
Zkušenosti s WoW (hlavně s raidy):WoW ohľadom TBC poznám tak povediac celé. Od HC dungov až po KJ mám prejdené všetko na tomto datadisku.
Do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu (vyhovuje vám raid time ne-st 19.00-22.00+?):Raid time mi vyhovuje kedže zatiaľ ešte nemám prácu, ale potom to už bude skôr podľa toho kedy prídem domov. Ale nieje problém dať vedieť ktoré dni budem v práci a dokedy. Piatky a soboty by som si radšej nechal na nejaké to odreagovanie s kamarátmi.
Něco o sobě:No som kuchár a svoje povolanie mám veľmi rád. Inak som veľmi zhovorčivý a som úžasný poslucháč. Viac o mne Vám radšej poviem na TSku ak by niekto mal záujem.
Vaše oblíbené pivo:Oblúbené pivo Šariš 12°