Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 17:26:52

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Rogue
PříspěvekNapsal: čtv 06. čer 2013 14:27:50 
- název postavy: Slimshade
- Lvl: 70
- class: Rogue (Pokud by to bylo žádanější, tak fury/prot Warrior - Lightshade 70lvl)
- Věk, jméno:20, Jakub
- Armory: Ještě neresetlé
- preQuesty: Full
- profese + skill: JWC, LW
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Koupená od kamaráda ze společné guildy IS.
- předchozí guildy: IS, nachází se vní stále má postava víceméně kvuli chatu s přáteli.
- alti 70 lvl: Nightshade, Lightshade
- zkušenosti s WoW: Co se týče taktik, tak ty znám. Na Insomnii jsem byl u killu všech bossů.
- Proč k vám?: Wow mě i přes 6 let hraní nepřestalo bavit a proto bych rád do guildy, která stále chodí raidy a vypomoct jí, jak jen to půjde.

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rogue
PříspěvekNapsal: čtv 06. čer 2013 14:34:11 

staré informácie vraveli,že warr by sa hodil :D roguna netuším...v každom prípade ja som PRE je s ním sranda a pomoc počas prázdnin sa bude určite hodiť :D :P

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 06. čer 2013 15:05:54 
Administrátor

Ahoj :) no zrovna roguny ted mame aktivni 1-2 na kazdym raidu, tak si myslim, ze by se hodil spis ten warrior.. sice jsme nejake dobrali, ale nejsou uplne nejaktivnejsi a nekdy chybi prot, nekdy fury. tak pokud by ti nevadilo jit podle potreby, tak jsem pro :) a je pravda, ze mozna o prazdninach ta aktivita i trochu poklesne, tak se kazdy clovek bude hodit :mrgreen:

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 06. čer 2013 16:47:14 

za rogue PROTI, za wara, zvlast prot PRO (to tady tusim momentalne neni zadny aktivni main), mozna bys nekdy holt sel i do furry
aspon na ty prazky nez se vratis k raidum s IS..

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 06. čer 2013 17:12:08 

za rogu PROTI za wara PRO war je u nás nedostatkové zbožíčko :)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 06. čer 2013 17:20:37 
Za warriora neni problém, také neni problém chodit za Resto druida, nebo feral tanka, jen s tím, že by nebyl v guildě, ale to je už na vás :)
Za prota se vyznam, jen to samozřejmně neni takové agro, jako druid :P

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 06. čer 2013 20:52:14 

za rogue PROTI, jsem tu já, Xog, občas Lotha, i když ten nehraje zas a další vážně není už potřeba, Xog je tu pořád
za warra PRO, bude se hodit prota i fury, eq máš solidní, tak snad za to umíš

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 08. čer 2013 21:07:58 
V dnešní den, jsem chtěl navázat komunikaci se svým známým Choperrem, se kterým jsem byl skoro rok v guildě Triumvirate, ale div mne pomalu neposlal jak se říká do p..., což mě zklamalo a chtěl bych tímto zrušit přihlášku. Duvodem je, že chci hrát s fajn lidma, pohodou hru a ne s mrzoutama, to raději proafkuju :).. Děkuji za pochopení a LOCK prosim :)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 09. čer 2013 12:39:22 

no .. slušnost je alespoň se představit, říct co jsi měl za maina.. ne jen říct .. ahoj, ty na mě pěkně kašleš .. moje reakce : nevím kdo jsi a je mi to jedno (něco v tom smyslu) .. a ty jsi na to napsal : v Trium jsi byl teda lepší .. na což jsem odpověděl .. nemám náladu dneska, natož ještě hledat, čí ty seš zase alt ..
takže nevím, jestli sis myslel že budu vyzvídat kdo jsi a jak te znám a jestli jsem s tebou spal a jestli máme stejně koníčky.. sorry ale tohle fakt neberu

edit : a do teď stejně nevím, čí seš alt, takže aspoň vidíš, že za to nemůžu já ;)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 11. čer 2013 20:15:32 
Ještě teda upřesním Chopperovi, jelikož jsem si snim psal a neni tomu, tak dlouho, kde se divil kdo jsem a ,,zaspomínali sme si" , tak jsem nepředpokladal, že ma alzheimera a bral sem jeho odpověď negativně, jakožto dosti nepříjemnou ;)
Kdyžtak, prosím o locknutí přihlášky.

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC