Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 17:26:32

Všechny časy jsou v UTC

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Exxt se hlásí
PříspěvekNapsal: čtv 20. čer 2013 21:08:49 
- název postavy: Exxt (Holy paladin)
- Lvl: 70
- class: BE paladin
- Věk, jméno: Já jsem 19 let starý, 77kg vážící a 179cm měřící Vladimír
- Armory: http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia
- preQuesty: Full
- profese + skill: Enchanting 375+ Leatherworking 375, ptáte se proč LW? Kurde topová mail chestka :D
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Jak jste k postavě přišli a jak za ní dovedete hrát.
Paladin je má srdcové classa, dokážu za all spece, postavu sem vyměnil v green h eq a T4 tank eq
- předchozí guildy: Guildy, ve kterých jste dříve působili a proč jste odešli. LoW- myslím že důvod zná každý
- alti 70 lvl: Nope nope here
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): S WoW jsem začal před 5-ti lety na Hellgroundu (Polsky server). Na Tbc hraji za all classy (twinstar+pár officů sem prošel)
Za Dobu svého hraní jsem si prošel celým TBC, i s KJ. Taktiky znám všechny.
- něco o sobě: Zde napsat něco krátkého o sobě. Bydlím v jižních čechách kde studuju hnojárnu a příští rok matura...Mám rád holky(ale oni mě ne), mám rád pivo (sem ale drsnej co holky :D) a mám rád svýho ptáka...říkám mu Karel a má 23cm...co vy prasata!!! papoušek to je :D :D
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: Jsem studující člověk, takže jsem k dispozici od doby kdy přijdu ze školy a nedělá mi problém raidovat třeba do půlnoci, pak začínám padat na klávesnici. O víkendech mohu v podstatě kdykoliv, ale sem tam jedu k babče, na kola a nebo jsem třeba jinde
GL&HF FF EXXT

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Exxt se hlásí
PříspěvekNapsal: sob 22. čer 2013 9:29:31 

Tohle bych spíš nechal na jiných lidech, vím, že teď neuškodí hráči navíc i z důvodu, že se blíží prázky avšak holy pala není moc postava co by se uplatnila v raidu víckrát a jelikož to máš jako jediný char, tak se obávám, aby jsi se občas při normálním chodu raidu a účasti našich stálých lidí za něj dostal, přeci jenom ne všude chodí každej za alta, aby tam bylo místo pro tvého holy palu. Ale jelikož to s tebou řešil Gum, tak předpokládám, že ten by byl PRO a jestli to pak tedy nějak polepí i s tebou, aby to ostatním nevadilo a bylo to ku prospěchu raidu a netvrdli jste tam ve dvou holy místo shamana dejme tomu :) Takže spíš NEUTRAL

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 22. čer 2013 11:25:49 

za me PROTI, je sice fakt ze lidi nejaci chybi, ale zrovna holadini jsou aktivni a nepamatuju si raid ze by tam nebyl aspon jeden.. takze tak

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 23. čer 2013 7:27:27 

za mě PROTI, holy paladin je to jediné co na raidech nechybí

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC