- název postavy: Bigßang
- Lvl: 70
- class: Druid (ALL spec T6/Swp)
- Věk, jméno: 18, Peter
- Armory:
http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php?searchType=profile&character=Big%C3%9Fang&realm=Insomnia- preQuesty: Full
- profese + skill: Enchanting (375), Skinning (375)
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Postava je vyexpena a Druida celkom ovladam hram ho už par let.
- předchozí guildy: The Faithless - Bohužel se rozpadla. ----- Rebelss - Neviem proste bolo tam dost blbych lidi.
- alti 70 lvl: Avast - Fire Mage, Allyn - Holy Pala.
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy):Z WoW som zacal asi tak pred 5,5 rokmi. Za ten čas som prestriedal kopu serverov ale tak pred takmer 2 rokmy som sa usadil na Mystiqu. Na TBC hram prevažne Drujda. Raidy a taktiky mam zvladnute akurat som este nemal tu čest položit M-uru a pozriet sa na KJ.
- něco o sobě: Ja som taka kludna osoba ktora ma rada srandu (ale len v určitej miere). Rad pokecam z ludmi o hocakej pi... na TS/Mumble. Ak este niečo tak sa pýtajte
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: Som študent tak cez školu mozem od tej 17-18 do 23:00 pokial by fakt trebalo nemam problem sem tam ostat aj do 1:00 a dlhsie. Tiež mam rad REALNY ŽIVOT takže Piatky a Soboty + Prazdniny moc na WOW nechodim.
Z mojej strany všetko

PS: Ak mate Drujdou dost tak by som šiel ako main aj za Palata.