Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 17:24:27

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prihlaska-ORC HUNTER
PříspěvekNapsal: pát 06. zář 2013 13:02:38 
1. nazev postavy : Phyre
2. LVL : 70
3. class : BM hunter (pripadne muzu jit retalent)
4. Vek a jmeno : 14 let a Lukáš
5. armory : http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia
6. PreQuesty : all
7. profese + skill : Enchanting(340),Skinning(375)
8. postava : moje postava je vyexpena,tak zkusenosti za ni mam,protoze huntera hraju celkem dlouho a dovedu za nej dobre hrat.
9. Guilda : byl jsem v renovatio,ale po 3 dnech jsem prisel z5 a najednou nemam guildu.... jinak,guilda byla CELKEM dobra, ale i celkem na picu,protoze alti meli prednost pred MAINAMA coz jsem nikdy nepochopil.. maji divny system
10. Alti : mam priesta 70. Asi je taky kicknuty,to nvm protoze jsem za nej jeste nelogoval,ale jinak je to PVP ALT
11. zkusenosti : No, na mystiqu hraju zhruba rok,predtim jsem hral 6 let na OFFIKU. Na TBC hraju za huntera hlavne.Za celou dobu co hraju na mystiqu jsem si toho prosel hodne, uz jsem dal vsechny bosse ve vsech dungeonech az na Muru a KJ, na ne jsem se jeste nedostal.taktiky znam vsechny az na KJ.
12: neco o sobe : No, nvm co bych mel psat. jsu jeste na Zakladce posledni rok, mam dost treninku takze mam volno jen o weekendech. a raidy pres tyden budu stihat jen nekdy.
13: raidy : tak v tydnu muzu raidovat do 21:30 max a o vikendech klidne az do rana,tam je to jedno. a na WOW chodim tak kolem 17:45 v tydnu a o weekendech su na wowku od 12:00 zhruba.

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prihlaska-ORC HUNTER
PříspěvekNapsal: pát 06. zář 2013 14:43:51 

16:40:50 [W From] <70:Lacroix>: byl budto na raidu z nekym jinym a nebo mel prihlasku jinde

- raid čas totaláně špatně, protože začínáme až od 19:00, konec v 22:00 (někdy později)
- raidujeme pouze přes týden, začátek v neděli večer
- nelíbí se mi, že jsi neuvedl důvod kicku, ačkoliv jsi ho veděl
- nelíbí se mi, že už hned v přihlášce říkáš, že guilda byla na PIČU, to už o tobě něco vypovídá, jestli jsi v 9. tříde na ZŠ
- hunteři u nás : Fenx + ne moc aktivní Bejk, alti Hanzlama + Astrulák

PROTI

edit ... ÁÁÁÁHA :) : http://inception.9e.cz/viewtopic.php?f=4&t=461

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 06. zář 2013 15:02:18 

takze na uvod hodim odkaz http://inception.9e.cz/viewtopic.php?f= ... ac0272647c
tim bych to tak nejak hadam mohl uzavrit, v renovatio se ti nelibilo, chtel jsi do inception a kdyz ti to nevyslo tak to zkousis tady..
jinak trosku objektivne, jak uz napsal chopr, raid time bys asi moc nedaval, max v tu nedeli a to nas fakt nespasi. huntra mame sice aktivniho hlavne jen fenxe, ale ten si to dava pekne a melee grupa byva nacpana i bez dalsiho huntera a kdyby fakt nejakej chybel tak ja si klidne toho alta lognu. takze PROTI a naschle

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 06. zář 2013 15:46:58 

taky proti hunter je aktivni a přinejhorším muzu jit ja nebo hanz..

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 06. zář 2013 17:01:46 

Jak uz bylo receno, s meelkami neni problem a jeden hunter v raidu je akorat. PROTI

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 07. zář 2013 0:12:13 
Administrátor

Ahoj, vzhledem k tomu, že jsi přijat jinde http://inception.9e.cz/viewtopic.php?f=4&t=461&start=10 a u nás by nebylo pro huntera místo, tak to uzavírám, GL

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC