Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 17:21:24

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: H0ladin
PříspěvekNapsal: pon 16. zář 2013 11:25:15 
Zdravím,
na základě delšího zvažování jsem se rozhodl, že bych měl zájem rozšířit svou kolekci FullClearů i o SWP :). Proč právě se FourFeathers ? V prvé řadě je to rozumný Raidtime, nevšedně propracované stránky :o a v neposlední řadě i fakt, že hledáte nějakého šikovného H0ladina :).

Toť něco málo o důvodu, proč vůbec přihlášku píšu. Ale nechci tu nikoho okrádat o drahocenný čas, kterého máme všichni poskromnu..:mrgreen:

->Název postavy: Chuckinka
->Level: 70
->Class: Paladin(Main Spec: H0ladin)
->Věk,Jméno: 17(Plnoletost už mi klepe na vrátka :/), Jindra[Jindřich]
->Armory Link: http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia !HASTE POWA!
->PreQ: Full
->Profky: Alchemy(375), Blacksmithing(375)
->Experience+Character Info: S WoWkem sem začal před necelými 4 roky na mystiqu.org na základě doporučení kamarádů a s osobním přesvědčením, že to pouze "zkusím".. :D. Od té doby jsem prošel přes Twinstar k bývalému PVP TBC Deffenderu, kde jsem rozšířil znalosti všech class na pozoruhodnout úroveň. Dále jsem pokračoval na Hellground a nyní bych se chtěl vrátit z5 na nesmrtelný Mystiq. Prošel jsem si vším až na samotné SWP, kde jsem pokořil pouze prvního bosse.
Postava je samozřejmě vyexpená a naequipovaná od samotné zelenky :D,, takže se myslím že H0ladina ovládám s Grácií ;D.
->Alti: Nic co by stálo za zmínku :)
->Předchozí Guildy: Bloodrain, A poslední byla guilda hráče Ludwy(nevzpomínám si na jméno :P)
->Raidtime: jakožto studentovy mi vyhovuje raid time od 19:00-22:00.
-> Zkušenosti: Tak to jsem už trošku zmínil s Charater Infem, ale v podstatě můžu nabídnout dobrý přehled a znalost všech class. Chuť a zápal do hry, kolektivní pojetí, ochotu pomoci a už mě nic nenapadá :P.

Doufám že je to vše, a půjde mi to odeslat i bez registrace -.- :D.

S pozdravem,

Čaki :)

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: H0ladin
PříspěvekNapsal: pon 16. zář 2013 13:02:39 

no nevim o tom ze bychom hledali holadina, ani netusim kde jsi na to prisel, pokud je me znamo tak se hleda max holy priest, nebo resto shaman. za me zatim PROTI, sorry ale fakt nevim co bychom s tebou delali (kdyz nemas ani alty co by stali za zminku)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 16. zář 2013 14:09:05 

Já bych ti šanci dal, pokud by ti nevadilo že se třeba nedostaneš na každý raid, ale pokud ukážeš skill myslím že by jsis mohl svoje místo v raidu vybojovat PRO

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 16. zář 2013 14:12:25 
O informacích ohledně náboru sem se dozvěl ve včerejším náborovém macru :D. Jinak na každý raid sem ani nepočítal,že bych se dostal a navíc s tím nemám problém.. :)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 16. zář 2013 16:10:22 

v tom macru stojí holypriest a resto šaman .. nikoliv holadin
co se týče eq, tak potřeba dobrat,
astrulák je tu na každým raidu, nevím o tom že by něco vynechal

byl bych PROTI, ale pokud umíš a nebudeš lama při bossovi, tak možná budeš užitečnej .. NEUTRAL

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 16. zář 2013 19:14:41 

Vypada to, ze by jsi mohl byt potencialne fajn clovek, ale bohuzel jsem si nevsiml, ze by nam kdy chybel v raidu holy pala.
Pockej jeste asi na vyjadreni Astrulaka, jak se k tomu jako holy palach stavi on :)
zatim NEUTRAL

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 16. zář 2013 19:38:57 

no taky nevím že by se hledal Holadin.. ja jsem převažně na všech raidech, a kdybych nahodou nemohl tak tu ma plno lidi alta na zaskok třeba takže nevím jestli by tě RL někam nastrkal do raidu.. takže za mě taky NEUTRAL ale víc bych se přiklaněl k PROTI

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 17. zář 2013 5:10:08 

Ja bych nebyl tak zlej... u me je to PRO. Sice neni v tuto chvili treba holadin, ale co neni muze byt. Druhak je chlapec smiren s tim, ze pokud nebude uzitecny nepujde kazdy raid, a proto nevidim duvod zavirat mu vratka. Ovsem v teto prekerni situaci bude asi mit posledni slovo nas RL.

Fenx

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 17. zář 2013 16:41:34 
Administrátor

No i když holy paladin není classa, co bychom nutně potřebovali, tak jsem ti chtěl dát pro.. ale zase jestli hned po dnu změníš názor a chceš jít jinam, viz http://bidnici.g6.cz/viewtopic.php?f=35 ... 771b4a4a8d tak to uzavírám, hodně štěstí jinde

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC