Zdravím,
na základě delšího zvažování jsem se rozhodl, že bych měl zájem rozšířit svou kolekci FullClearů i o SWP

. Proč právě se FourFeathers ? V prvé řadě je to rozumný Raidtime, nevšedně propracované stránky

a v neposlední řadě i fakt, že hledáte nějakého šikovného H0ladina

.
Toť něco málo o důvodu, proč vůbec přihlášku píšu. Ale nechci tu nikoho okrádat o drahocenný čas, kterého máme všichni poskromnu..
->Název postavy: Chuckinka
->Level: 70
->Class: Paladin(Main Spec: H0ladin)
->Věk,Jméno: 17(Plnoletost už mi klepe na vrátka :/), Jindra[Jindřich]
->Armory Link:
http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia !HASTE POWA!
->PreQ: Full
->Profky: Alchemy(375), Blacksmithing(375)
->Experience+Character Info: S WoWkem sem začal před necelými 4 roky na mystiqu.org na základě doporučení kamarádů a s osobním přesvědčením, že to pouze "zkusím"..

. Od té doby jsem prošel přes Twinstar k bývalému PVP TBC Deffenderu, kde jsem rozšířil znalosti všech class na pozoruhodnout úroveň. Dále jsem pokračoval na Hellground a nyní bych se chtěl vrátit z5 na nesmrtelný Mystiq. Prošel jsem si vším až na samotné SWP, kde jsem pokořil pouze prvního bosse.
Postava je samozřejmě vyexpená a naequipovaná od samotné zelenky

,, takže se myslím že H0ladina ovládám s Grácií ;D.
->Alti: Nic co by stálo za zmínku

->Předchozí Guildy: Bloodrain, A poslední byla guilda hráče Ludwy(nevzpomínám si na jméno

)
->Raidtime: jakožto studentovy mi vyhovuje raid time od 19:00-22:00.
-> Zkušenosti: Tak to jsem už trošku zmínil s Charater Infem, ale v podstatě můžu nabídnout dobrý přehled a znalost všech class. Chuť a zápal do hry, kolektivní pojetí, ochotu pomoci a už mě nic nenapadá

.
Doufám že je to vše, a půjde mi to odeslat i bez registrace -.-

.
S pozdravem,
Čaki