SuxorLvl: 70
Class: Shaman
Věk, jméno: 20, Radim
Armory:
http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=InsomniaProfese + skill: Full JWC a LW
Koupená / vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Postavu jsem dostal. Resto shamana hraju asi rok, hral jsem ho i v goe. Uz rok mam shamana jako maina.
Předchozí guildy: U ali GoE: rozpad goe po spusteni twinstaru, u hordy IS ve ktere jsem pusobil temer dva roky nebo jak dlouho to je vlastne. Duvod odchodu z IS, dlouhodobe problemy s lidmi kteri tam zustali a kteri nemysli na nic jineho nez na gear pro sebe a sve alty. Hral jsem v IS kvuli jadru ktere tu skoncilo pred rokem, tohle IS neni.
Alt: Kdojesux, Trezorek (nejlepcejsi 1 lvl na serveru)
Zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): No bohuzel uz si nepamatuju kdy jsem s wow zacal, co hraju wow tak jen na mystiqu na jinem serveru sem nebyl a ani jit nehodlam. Byl jsem v ruznych guildach a mam odprogressovane vse od KZ po KJ. Nejaky cas jsem leadroval a delal dkp. Nevim co vic dodat.
Něco o sobě: Neco o me? Lidi co me znaji vi jaky jsem, lidi co o me neco zaslechli si o me asi mysli hodne spatne veci. Je treba me nejdriv poznat az pak soudit.
Do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: Jak kdy, krome stredy by raidy nemeli byt problem, to mam trenink. O vikendu se mnou moc nepocitejte v patek a v sobotu chodivame kalit, nejsem epso nemuzu tu byt porad.