Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 21:20:54

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: přihláška
PříspěvekNapsal: pon 23. zář 2013 20:23:34 
- název postavy: rillis
- Lvl: 70
- class: drujd feral tank
- Věk, jméno: 19,Kuba
- Armory: http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia (pokud jsem na armorech vidět v dps eq tak se ještě neaktualizovali)
- preQuesty: Full
- profese + skill: LW a skining full
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: postavu jsem vyexpil a mám odchozený bose od ramp po KJ
- předchozí guildy: Guildy, ve kterých jste dříve působili a proč jste odešli: začínal jsem ve Friends of Exodus, krátce jsem pusobil v dobrmanech, asi pul roku jsem ztrávil v mihu a ticu na wotlku, po návratu na mystiq jsem krátce pusobil v KFC a následně jsem přešel do IS. FoE zanikla s příchodem Wotlku, wotlk mne přestal bavit s získáním achivu imortal a IS se teď rozpadá.
- alti 70 lvl: Hordemaster swp arms/prot war, Battlemage swp resto sham, hordemp T6+ holy pala
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): 1. postavu (wara) jsem doexpil s příchodem BT mám odprogresovánu druhou půlku BT a cely SWP
- něco o sobě: je mi 19 let. letos jsem nastoupil do 1. ročníku na vysokej. hraji wow a příležitostně i lol a wot.
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: kolem 17:00 jsem obvykle k dospozici. o vykendu jsem ve hře skoro pořád.

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: přihláška
PříspěvekNapsal: pon 23. zář 2013 20:29:31 
horde píše:
- název postavy: rillis
- Lvl: 70
- class: drujd feral tank
- Věk, jméno: 19,Kuba
- Armory: http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia (pokud jsem na armorech vidět v dps eq tak se ještě neaktualizovali)
- preQuesty: Full
- profese + skill: LW a skining full
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: postavu jsem vyexpil a mám odchozený bose od ramp po KJ
- předchozí guildy: Guildy, ve kterých jste dříve působili a proč jste odešli: začínal jsem ve Friends of Exodus, krátce jsem pusobil v dobrmanech, asi pul roku jsem ztrávil v mihu a ticu na wotlku, po návratu na mystiq jsem krátce pusobil v KFC a následně jsem přešel do IS. FoE zanikla s příchodem Wotlku, wotlk mne přestal bavit s získáním achivu imortal a IS se teď rozpadá.
- alti 70 lvl: Hordemaster swp arms/prot war, Battlemage swp resto sham, hordemp T6+ holy pala
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): 1. postavu (wara) jsem doexpil s příchodem BT mám odprogresovánu druhou půlku BT a cely SWP
- něco o sobě: je mi 19 let. letos jsem nastoupil do 1. ročníku na vysokej. hraji wow a příležitostně i lol a wot.
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: kolem 17:00 jsem obvykle k dospozici. o vikendu jsem ve hře skoro pořád.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 23. zář 2013 20:54:49 

no je fakt ze melee mame kopec, ale nasi feralove jsou spis spatnej vtip, takze bych asi byl i PRO, pripadne by ses asi nekdy dost uzivil za prot wara

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 23. zář 2013 21:03:51 

taky PRO s tím, že by jsi časem nahradil aktivního maina, protože naši feralové je špatná sranda..

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 23. zář 2013 21:29:29 

Podle me je jurass solidni tank druid. V pripade ze si nevyskolime bigssanga, tak by se o tobe dalo uvazovat ale zatim PROTI, nejni pro tebe misto.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 23. zář 2013 21:48:49 

Feral se nám podle mě ještě jeden hodí... byl bych Pro.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 24. zář 2013 8:22:14 
Administrátor

Kajo tady neni rec o Jurovi, ten uz se to naucil a je dobry tank :)
Nicmene Jura tu taky nebyva vzdy a Kerber ani nevim, kdy bude moct hrat, takze si myslim, ze jeden feral navic neuskodi. Navic je vyhoda, ze mas warra, toho bychom asi taky nekdy vyuzili, takze pokud nemas problem nekdy rlgnout podle potreby, tak jsem PRO :)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 24. zář 2013 12:51:56 

Ja jsem určite PRO. Podle me je jen dobre kdyz bude v guilde jaka-taka konkurence. Pak mozna lidi zacnou logovat na raid v cas a ne v pul 8 jak se to casto stava. A navyse ma Horde kopec altu, za ktere muze jit raid pokud se nenajde misto pro ferala.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 24. zář 2013 12:59:16 

Kdyz rika hanz pro :D tak asi jo no ze by tank krome lindy kteremu neurvu? :)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 24. zář 2013 15:17:22 

no nemmo ja si pamatuju hordeho spis za wara z foe jeste kdysi davno, ale tak feral tank je easy class, tak hadam nebude problem :D a prinejhorsim nam na raidu ukaze jak se toci arms

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC