- název postavy: rillis
- Lvl: 70
- class: drujd feral tank
- Věk, jméno: 19,Kuba
- Armory:
http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia (pokud jsem na armorech vidět v dps eq tak se ještě neaktualizovali)
- preQuesty: Full
- profese + skill: LW a skining full
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: postavu jsem vyexpil a mám odchozený bose od ramp po KJ
- předchozí guildy: Guildy, ve kterých jste dříve působili a proč jste odešli: začínal jsem ve Friends of Exodus, krátce jsem pusobil v dobrmanech, asi pul roku jsem ztrávil v mihu a ticu na wotlku, po návratu na mystiq jsem krátce pusobil v KFC a následně jsem přešel do IS. FoE zanikla s příchodem Wotlku, wotlk mne přestal bavit s získáním achivu imortal a IS se teď rozpadá.
- alti 70 lvl: Hordemaster swp arms/prot war, Battlemage swp resto sham, hordemp T6+ holy pala
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): 1. postavu (wara) jsem doexpil s příchodem BT mám odprogresovánu druhou půlku BT a cely SWP
- něco o sobě: je mi 19 let. letos jsem nastoupil do 1. ročníku na vysokej. hraji wow a příležitostně i lol a wot.
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: kolem 17:00 jsem obvykle k dospozici. o vykendu jsem ve hře skoro pořád.