Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 3:16:33

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Betkaa -fire mág
PříspěvekNapsal: úte 24. zář 2013 13:53:28 
Lvl: 70
- class: mage
- Věk, jméno: 15, Honza
- Armory: l http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia -
- preQuesty: Full
- profese + skill:tail full ench 360- vymeneny za alch
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Jak jste k postavě přišli a jak za ní dovedete hrát: Maga sem vymnenil za warra,ale hraval jsem ho uz predtím a mam za nej projite snad vsechny dungy od KZ po Muru,takze si dovolim tvrdit ze za nej umim.
- předchozí guildy: Guildy, ve kterých jste dříve působili a proč jste odešli : IS rozpadla se
- alti 70 lvl: Mokazrall ele sham, DANthe 65 lvl pala
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Raiduji neco prez rok, za tu dobu jsem (jak jsem jiz zminil) prosel vse po Muru,KJ na me zatím ceka.
- něco o sobě: .Jak sem již zmínil je mi 15. bydlím na vesnici nedaleko Brna. Rád si zajdu na WoWko se odragovat,nechci se u toho rozčilovat,nebo vyvolavat njake hádky,to fakt ne.
Mezi moje konicky patří napříkal : Ping pong ,florball, chodím behat, i škola by se semka dala zařadit. Studuju první ročník na elektroprůmce,škola mi dává celkem záhul takže na WoWko mam stále meně a méně času,ale na raidy docházím pravidelně.
- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: Ve vsedni dny muzu kdykoli od 18:00,(ale i driv bych se mozna utrhl) krome uterka a patku to jsem do 19:30 mimo. O víkendu by to nemel byt kdykoli problem.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Poznamka. Uz jsem u vas byl, propustili jste me ze svych sluzeb z duvodu obejití Guild mastera nebo nekoho takoveho, kdyz jsem chtel naky kameny z banky, ja jsem mluvil s nekym jinym kdo tu pravomoc mel a on me je dal, chtel sem to vysvetlit,ale pak jsem to uz zazdil a nasel jsem si jinou guildu. Podle me to bylo nedorozumení,byl sem ochoten vsechno vratit,nebo ty kameny zaplatit, na tom ale uz tetka nezalezí. Myslím ze to nebyl zas tak vazny prohresek a nejsem zadnej ninja, nebo corka nikdy sem guildu nevykrad a nemam to ani v planu. Doufam ze se touhle zalezitostí nebudete dale zaobírat.
Díky za prectení me prihlasky a jestlize se rozhodente me opět prijnout buud velmi rad ze si s vami budu moci zajit i naky ten raid.
A vubec me nevadí si sednout na lavicku,ja se dycky njak zabavim.

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Betkaa -fire mág
PříspěvekNapsal: úte 24. zář 2013 14:00:23 

jsem docela rád, že jsi napsal o té bance, já osobně jsem to nevěděl, ale co už to si myslím že je vedlejší
co se stavu mágů týče, tak aktivní mágové : Firesux a Tyrela, ne moc aktivní Dengerka, Janina, Wurtek.
myslím, že pokud by ti nevadila sem tam lavička, tak nejspíš PRO, posledního illidana blizzovala Tyrela sama

s tím, že bych v guildě vyhlásil stop nábor, protože už se nám to tady hromadí

PO TOM VŠEM KRÁSNÉM CO JSEM SEM NAPSAL, TAK PROTI PROTI PROTI
viz důvody dole.. pokud někam chceš, tak máš vážně chtít.. a ne to házet na blind ,,snad to někde vyjde,,

Naposledy upravil Chopper dne úte 24. zář 2013 15:48:08, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 24. zář 2013 15:12:26 
Kazdopadne díky,ohledne toho blizzu,musel bych retal,coz samozdrejme neni problem,ale chvilku jsem neblizzoval tak prvního Ilika byste si me asi museli ohlídat.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 24. zář 2013 15:20:51 

nevychazi ti prihlaska do inception tak si davas k nam? hm hm, PROTI

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 24. zář 2013 15:23:53 

Měl jsem napsanej krásnej sloh o tom, jak bych ti dal šanci ale pokud si podáš přihlášku k nám tak máš chtít jen k nám ;-) měním na Proti.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 24. zář 2013 15:30:49 

a ted jsem koukal ze mas i prihlasku do renovatio :D no tak GL, snad te vemou aspon nekam..

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 24. zář 2013 20:21:16 
Administrátor

Nepřijat, lock, hodně štěstí jinde

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC