- název postavy: Warlockcho
- Lvl: 70
- class: Warlock
- Věk: 21
- jméno: Honza
- Armory:
http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia- preQuesty: Full
- profese + skill: Enchanting 375, Tailoring 375
- koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Koupena, za warlocka nehraju poprve a navic co se tyka rotace a podobne tak davat shadowbolty umi asik kazdy
- předchozí guildy: po koupeni zadna raidy spise s WW
- alti 70 lvl: Roodgi-prot paladin,Durand-Resto,Bala,Tank-Druid. Algross-Furry/Prot-Warrior.
- zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): wow hraju 7 let cca a hral sem uz za vsechny classy ale zustalsem u protadina a locka bavi me nejvic nejdal sem se dostal po muru ale to sem uz dlouho nebyl rad bych se zase zapojil do swp raidu
Za Dobu svého hraní jsem si prošel skoro celým TBC, jen Kil´Jeaden zatím udolal. Taktiky znám všechny.rekl bych ze ano az na detaily
- něco o sobě: Jmenuju se Honza je mi 21 let pracuju jako ostraha firmy ve zlinskem kraji ,mezi konicky patri wow, a vzhledem ktomu ze sem se nedavno pristehoval do noveho bytu tak je to zatim jen wow no

- do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: no u me to neni tyden a vikend u me je to proste 4 dny prace a 4 dny volna jak to vyjde tak to vyjde takze muzu raidovat po ranni smene ktera mi konci v 6 pak 2dny noc takze nemuzu a pak 4 dny volno to sem k mani uplne