Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 17:18:38

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přihláška - rogue
PříspěvekNapsal: stř 09. říj 2013 14:46:22 
Zdravím celou guildu four Feathers,

... název postavy ... Mallauova (možná znáte někoho podobného z ali ... ano já)
... lvl ... 70
... class ... rogue
... věk, jméno ... 22, Lukáš
... armory ... http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia ... k těm bych jen dodal, že možná ještě uvidíte špatně nasocketovaný a naenchantovaný gear
... profese + skill ... herbalism (375) + alchemy (375) ... samozřejmě toto půjde předělat přes enchanting až k leatherworkingu a jewelcraftingu (ala nejlepší profese na TBC rogue)
... koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu ... koupená/vyměněná (ano když za toto uvidím proti, tak to určitě pochopím; vyměněno za huntera a priesta na alianci), vlastním ji asi 24 hodin, jelikož pocházím z aliance, tak se budu odkazovat spíš na tamní úspěchy ...
... předchozí guildy ... žádné (na alianci to byly 3 guildy ... "The Order", "Happy Three Friends", "Guardians of Eternity") ikdyž možná tak mohu zmínit jednu jedinou a to "Malau je kamos ne zradlo", kde mám jediného alta (24lvl rogue) ... nikdy mě to nějak netáhlo, abych střídal jednu guildu za druhou podle toho, kdo je na tom lée s progressem
... zkušenosti s WoW (hlavně raidy) ... s WoW jsem začal před 5 lety na Albatrosu tehdejšího Mystiqu, společně s kamošem jsme prvně začali hrát PvP, ale když jsme potom v guildě Happy Three Friends přičuchli k PvE, tak nás to chytlo a já u toho zůstal až do teď (on s WoW později skončil, ale to je jiná story), odprogressoval jsem si všechny T4 a T5 raidy, ale potom kvůli neshodě s jinými officíry (tehdy jsem měl ten post také), jsem guildy opustil a podal si přihlášku do Guardians of Eternity, tam jsem sice přišel k farmě HS, ale aktivně jsem se zapojil do progressu BT a SWP
dalo by se říct, že jsem byl u všeho důležitého, co se stalo, všechyn 1. killy v BT a SWP (až na vyjímky, jako třeba 1. kill M'uru, u kterého jsem nebyl jelikož jsem si několik dní před tím spálil sloty na základní desce), viděl jsem padnout všechy 3 Warglaive of Azzinoth (jsem vlastníkem 2 z nich) a všechny 3 Thori'dal, the Stars' Fury (nemám protože jsem blbej ... blíže vysvětlím kdyžtak ingame), taktiky znám všechny (možná až na drobnosti, kterými se liší guilda od guildy)
ještě ty postavy za které jsem kdy hrál ... paladin (holy), warrior (furry), hunter (surv, BM), shaman (resto, beton), rogue (combat, assa, subtlety i tank), druid (balance, resto, feral), priest (holy, SH), mage (fire) ... nikdy jsem nehrál za locka; stále vlastním asi 8 postav na alianci (bez bank)
... něco o sobě ... mno jak jsem už napsal na začátku, je mi 22, jmenuji se Lukáš, bydlím asi 40km severněji od Brna, pracuji ve finanční správě (bližší informace Vám jen tak nedám :D ) a dálkově studuji Mendlovku v Brně, obor Finance
... raid time ... jelikož poslední dobou trpím obrovským množstvím nadělených hodin v práci, tak můžu být denně doma ve 3 hodiny (až na službu v práci, kdy se domů dostanu až po 6 hodině), raidovat mohu více méně, jak dlouho chci, jen to potom musím ustát v práci :) jak jsem psal, studuji dálkově, takže jednou za 14 dní mám pátek/sobota školu (do 5 resp. 6 a domů se dostanu tudíž později)

... něco jako co od Vás očekávám? ... myslel jsem si vždy a teď taky, že člověk nemá od nové guildy očekávat takové to: "jsi tu první den, tak to půjdeš místo toho a toho", "on je tu první raid, tak mu to dáme" nebo "on ty taktiky nezná"; guilda má vždy očekávat něco od nového člena! ať už výsledky v raidu, tak i mimo něj ... což výledky, ehm, na alianci se nikdy neprojevila roguna, která by ukázala něco veřejně (ať už recount nebo video), takže těžko řeknu, jestli stojím za to; ale dost lidem, které jsem měl pod sebou, jako CL, jsem se snažil poradit (nebo jsme se o něčem dokázali pobavit v klidu), případně kdo viděl moje videa na youtube, tak taky trošku ví :D v současné době už jsou nastená jako soukromá, takže se ně nepodíváte, ale jo kdyby bylo moc potřeba tak můžu doložit nějáký screen

Doufám, že jsem Vás neuspal touto přihláškou a ji zdárně přečtete do konce :)
V případě dalších dotazů, milerád zodpovím

Mallauova resp. Malau

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Přihláška - rogue
PříspěvekNapsal: stř 09. říj 2013 14:54:28 

pro jerry vysvetsli podrobneji

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 09. říj 2013 14:55:34 

Za me urcite PRO dle meho nazoru nejlepsi roguna na tomhle serveru. Navic v guilde a v raidu je rogue jen jeden, lepsi je kdyz jsou dva. Jeden expose a dalsi jede rupture. + znam ho uz nejakej patek a je fakt v pohode :D

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 09. říj 2013 15:43:56 

no podle me bohate staci jedna v raidu. to je vec nazoru..

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 09. říj 2013 15:52:00 

PROTI, dle mého potřebujeme více spíš wara než rogunu.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 09. říj 2013 15:52:52 
Administrátor

No at uz bude v raidu jedna nebo dve, tak jsem PRO :) Prihlaska je hodne hezka, mas dost zkusenosti a kdyz to nevadi Interceptorovi, ze bude mit konkurenci, tak bych ti sanci za me dal.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 09. říj 2013 16:12:54 

Z prihlasky mi prijde, ze budes fajn clovek a pujde s tebou normalne komunikovat, pokud clovek prezije neskucteny napor tecek :)
za me PRO

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 09. říj 2013 20:35:18 

PRO , brácha moji milované takže nemám na výběr :P :D

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 10. říj 2013 13:24:03 

Nevim, neznám, nehodnotim... přihláška pěkná... Neutral...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 10. říj 2013 16:25:40 

no nevím na raid 1 roguna stači no ale tak někdy se meelko navíc hodí navíc kdyz na to občas někdo hazí bobek tak aspon budou lidi PRO

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC