-
název postavy: Arktic
-
Lvl: 70
-
class: Mage
-
Věk, jméno: jsem Marek a mám důchodový věk 25 let
-
Armory: http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia-
preQuesty: Full
-
profese + skill: JWC (375), Tailoring (375)
-
koupená/vyexpená postava a zkušenosti za danou postavu: Postava je mnou vyexpená. Mága hraju 4 roky, takže si troufám říct, že ho ovládám docela slušně.
-
předchozí guildy: Loot or Wipe - rozpad
-
alti 70 lvl: Asi nebudou mít v armory PVE eq. Feral druid (Tyneas), sh priest (Chimera), cement shaman (Speco), warlock (Darkisis) - nema dokončene preQ
-
zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Wowko hraju 4 roky (ted byla přestávka cca 6 mesiců) a to celou dobu za maina mága. Prošel jsem vsechny dungy i raidy na TBC, takze pokud se taktiky za ten půlrok nějak nezměnily, tak bych je měl pořád znát.
-
něco o sobě: Tak pracuju ve farmaceutickém průmyslu a jakožto vylečený závislák na wowku se k němu ted chci zase vrátit

Nejde mi o to honit eq, jde mi o to si zahrát. Na eq si klidně počkám. Proto ikdyž je u vás dost mágů tak se hlásím za mága. Časem se situace může změnit a jako main se třeba někam i dostanu.
-
do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: Makám na 3 směny takze na ranní můžu raidit od nevidím do nevidím, na odpolední tu nejsem a na noční musím končit ve 21:30. Jinak o víkendu tu můžu být většinou celý den.