Four Feathers

Insomnia, Horde Guild
Právě je sob 15. bře 2025 6:57:36

Všechny časy jsou v UTC

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Orgi
PříspěvekNapsal: čtv 28. lis 2013 9:21:39 
Krásné zasněžené dopoledne :)

rád bych se pokusil o návrat mezí Vás, moje postavy jsou

Rád bych měl maina mága, jelikož je to moje vymazlená postava a prostě ho mám "rád", ale vím že teď máte mágu až moc, proto nabídnu jiné postavy za které sice moc nerad chodím, ale myslím si že je docela slušně ovládám, a pokud bude potřeba tak nemám problém jít raid s jakoukoliv. Samozřejmě budu počítat s tím že budu zahřívat lavičku a nosit piti.

Mág (Orgilien) http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia.
Druid (Orgii) http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia - Převážně Heal eq ale i feral eq by se taky dal složit.
Paladin (Orgiilien) http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia - Hlavně Prot eq ale i retrina slušná.
Priest (Orgik) http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia - Pouze heal eq.

Předchozí guildy, od začátku působení jsem byl v guildě Genesis což bylo tak v mojich 14 do 18, poté jsem si dal na rok pauzu, jelikož genesis šla na wotlk, vrátil jsem se do guildy LOW, která jak víte skončila, poté jsem šel do Braves kterou potkal stejný osud, po rozpadu Braves jsem byl u Vás na krátkou chvíli, jelikož člověk dělá chybná rozhodnutí jak v normálním životě tak ve světě her, tak jsem odešel do reno, což byla chyba.

Proč jsem vlastně opustil reno, obrovská nechuť RL složit nějaký raid, nechut lidí chodít celkově raidy, mimo RT nebyl nikdo online, jelikož já jsem člověk který má rád TBC a nechce jít na jiný server ani na vyšší patch, což tam takoví lidé nebyli, hráli různé jiné hry a patche.

Moje zkušenosti s wow, prošel jsem si progresem od TK až po SWP, působil jsem také v LOWU jako RL než se guilda rozpadla.

Něco málo o mě pro ty co mě neznají, Jmenuji se Marek bude mi 22 let bydlím v Ostravě ale většinu času trávím na chalupě na Valašsku, v současné době pracuji ve firmě která funguje na zkrácený provoz, většinou od 7 tak do 11 jelikož není moc práce, takže mám hodně času na wow takže s RT nemám žádný problém

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Orgi
PříspěvekNapsal: čtv 28. lis 2013 9:23:36 
Návštěvník píše:
Krásné zasněžené dopoledne :)

rád bych se pokusil o návrat mezí Vás

Rád bych měl maina mága, jelikož je to moje vymazlená postava a prostě ho mám "rád", ale vím že teď máte mágu až moc, proto nabídnu jiné postavy za které sice moc nerad chodím, ale myslím si že je docela slušně ovládám, a pokud bude potřeba tak nemám problém jít raid s jakoukoliv. Samozřejmě budu počítat s tím že budu zahřívat lavičku a nosit piti.

Moje postavy jsou
Mág (Orgilien) http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia.
Druid (Orgii) http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia - Převážně Heal eq ale i feral eq by se taky dal složit.
Paladin (Orgiilien) http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia - Hlavně Prot eq ale i retrina slušná.
Priest (Orgik) http://armory-tbc.gamenode.cz/index.php ... m=Insomnia - Pouze heal eq.

Předchozí guildy, od začátku působení jsem byl v guildě Genesis což bylo tak v mojich 14 do 18, poté jsem si dal na rok pauzu, jelikož genesis šla na wotlk, vrátil jsem se do guildy LOW, která jak víte skončila, poté jsem šel do Braves kterou potkal stejný osud, po rozpadu Braves jsem byl u Vás na krátkou chvíli, jelikož člověk dělá chybná rozhodnutí jak v normálním životě tak ve světě her, tak jsem odešel do reno, což byla chyba.

Proč jsem vlastně opustil reno, obrovská nechuť RL složit nějaký raid, nechut lidí chodít celkově raidy, mimo RT nebyl nikdo online, jelikož já jsem člověk který má rád TBC a nechce jít na jiný server ani na vyšší patch, což tam takoví lidé nebyli, hráli různé jiné hry a patche.

Moje zkušenosti s wow, prošel jsem si progresem od TK až po SWP, působil jsem také v LOWU jako RL než se guilda rozpadla.

Něco málo o mě pro ty co mě neznají, Jmenuji se Marek bude mi 22 let bydlím v Ostravě ale většinu času trávím na chalupě na Valašsku, v současné době pracuji ve firmě která funguje na zkrácený provoz, většinou od 7 tak do 11 jelikož není moc práce, takže mám hodně času na wow takže s RT nemám žádný problém

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 28. lis 2013 9:25:27 

Orgi si myslím žádnou špatnou reklamu u nás nemá, žádný itemy nevyžral a chodil pomáhat i když už byl mimo guildu. To že je mágů moc je fakt, ale zas máš kupu altů tak snad nebude problém. Za mě PRO

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 28. lis 2013 11:08:03 

PRO všemi jedenácti

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 28. lis 2013 11:10:36 

Já jsem taky PRO... Žádnej problém, v pohodě týpek, chodil pomáhat když chyběli lidi, takže jasná páka :)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 28. lis 2013 13:45:31 
Administrátor

Nazdárek, no jsem rád, že k nám cheš jít do guildy (zase :twisted: ), ale právě mě mrzelo, že jsi od nás odešel, když situace v guildě nebyla úplně nejlepší. Ale holt chyby se stávají a převažuje u tebe řada pozitiv, kolikrát jsi nám pomohl i když jsi byl ještě v lowu i potom, co jsi odešel..
Akorát to má jeden háček, kterýho jsi si sám vědom, a sice, že máme mágů fakt dost. Stává se, že na hlavní SWP logne třeba 30 lidí, z toho 4-5 mágů bylo posledně a někdo musel být na lávce. Naproti tomu ale aktivita na další raidy není až taková, kolikrát na BT nebo hyjal není úplně plno, začali jsme chodit druhý SWP, který jsme i naposled šli nejdřív ve 24 a často právě chybí nějaký heal. Proto pokud ti nebude vadit počkat na lávce, nebo jít za nějaký heal, tak jsem určitě PRO, s mágem by sis holt musel na místo počkat anebo bys s ním mohl chodit právě druhé SWP třeba.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 28. lis 2013 13:48:09 
Určitě by mi nevadilo být na lavičce nebo jít za cokoliv liného

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 28. lis 2013 13:50:32 

Ponekud me rozladilo kdyz jsi odesel od nas z guildy s tim, ze neni dostatek lidi na skladani raidu. (pokud to bylo jinak tak se omlouvam, ale takhle jsem to pochopil).
Je pravdou, ze kdyz jsme potrebovali, tak jsi nam byl ochotnej pomoct, ale to bylo take zpusobeno tim, ze v renovatio zrovna nesli raid.

Vzhledem k tomu, ze jsme ted jedna z opravdu mala guild ktery chodej pravidelne raidy, tak bych si troufl rict: Uz nam neuteces! :)
Jako hrac jsem s tebou asi problem nemel, za co jsi sel, to jsi ovladal dobre, takze na raidu by asi problem nebyl.
Akorat bude treba vybrat ti spravneho maina, protoze za maga se na raid s velkou pravdepodobnosti nedostanes a sbirat equip z pozice alta by bylo neprijemne.

Za me tedy PRO, ale jeste je treba vyresit co budes mit jako main.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 28. lis 2013 14:02:19 

Mě vůbec nejde o eq a rád bych měl mága jako main i když za něj nebudu chodit raidy.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 28. lis 2013 14:57:14 

Prostě PRO no je to Mareček ....

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC